Når der skal holdes ferie, sværger flere og flere danskere til den frihed, der ligger i livet som campist. Når du rejser på campingferie, ligger verden åben for dig – du er ikke bundet af flyenes afgangstider, check-in og check-out på hoteller eller vandrehjem og andre irritationsmomenter, som kan ødelægge afslapningen ved en ferie. Som campist er du helt din egen – du er fri til at bestemme, om du vil benytte de store, fancy campingpladser md pool, restaurant og indkøbscenter, eller om du foretrækker de små, intime campingpladser, som kun har de allermest nødvendige faciliteter. Du oplever fællesskabet med andre campister – og du er, fremfor alt, ikke påtvunget andre menneskers selskab. Din campingvogn, dit fortelt og din campinggrund på campingpladsen udgør dit mobile hjem i den periode, du rejser rundt på de danske og nordeuropæiske landeveje og motorveje – helt uafhængigt af fastlagte ud- og hjemrejse tidspunkter og andre snævre planer.

Campingbordet – en fast bestanddel i campistens udekøkken

En anden helt fantastisk fordel ved campingferien er, at du stadig kan lave din egen mad uden for på grill, og ikke behøver gå på restaurant. Dette er virkelig fedt, hvis du rejser md familien, og skærer endnu et stressmoment væk – familien kan nyde alle måltider i ro og mag uden at skulle tage hensyn til andre, og få lige præcis den mad, I hver især ønsker. Derfor er det vigtigt, at I har det rigtige campingbord at dele måltiderne ved.

Det rette campingbord er stabilt og robust som et almindeligt spisestuebord, og kan stå fast på selv et ujævnt underlag uden at vippe eller vælte. Samtidig er det fremstillet i letvægtsmaterialer, og nemt at slå sammen til at fylde så lidt som muligt, så det ikke optager for megen plads i campingvognen under transport.

Se det store udvalg af campingborde i høj kvalitet på campingtur.nu

About The Author

Related Posts