Det er irriterende at have en masse forskellige mobiltelefoner liggende. Lige gyldigt hvor tit man skifter sin telefon ud, ender man altid med at have en telefon i overskud. Man har ikke lyst til at smide telefonen ud; det ville være spild, men man har heller ikke noget at bruge den til. 

Når du køber en ny mobil hos phoneworld.dk får du samtidig mulighed for at sælge din brugte iPhone. Det er et godt tilbud, som der ikke er mange, der kan give dig. Du går ind under fanen, der hedder Sælg og under overskriften Sælg din brugte iPhone, finder du en beskrivelse af, hvordan du skal gøre. 

På siden er der en nem oversigt over, hvilke typer af iPhones som phoneworld.dk er interesserede i. Du klikker ind på den type, iPhone du har. Så vælger du, hvor meget hukommelse der er i telefonen. Det har betydning for, hvor mange penge du kan få for den. Du skal også vælge hvilken stand, telefonen er i. Hvis den er i god stand, kan du selvsagt få flere penge for den, end hvis den er i dårlig stand. Det nytter ikke noget at lyve om, hvor god stand telefonen er i. Phoneworld.dk kan jo se det, når de modtager telefonen. 

Når du har udfyldt oplysningerne på phoneworld.dk’s hjemmeside, kan du se, hvor mange penge du kan få for den. Hvis du ikke er tilfreds med prisen, kan du altid prøve at finde nogle andre, der vil betale mere. Phoneworld.dk’s priser afspejler dog generelt, hvad du kan regne med at få for en brugt telefon. 

Derudover det meget nemt at sælge sin telefon til phoneworld.dk, når man køber en ny telefon. Hvis du opretter en annonce et sted, skal du sidde og svare på en masse beskeder. Der er tit også folk, der prøver at prutte prisen ned. Det kan være irriterende, at du ikke bare kan sælge telefonen til det, du gerne vil have for den. Hos phoneworld.dk behøver du ikke at prutte om prisen, og du behøver ikke at besvare en masse beskeder. 

Når du har regnet ud, hvor meget du kan få for din gamle telefon hos phoneworld.dk, kan du trykke sælg. Så får du instruktionerne til, hvordan du skal sende til telefonen til dem. Når de har modtaget telefonen og set, at den er i den stand, du har opgivet, får du pengene sat ind på din konto. Det er dermed meget nemt og simpelt. 

About The Author

Related Posts