Har I et godt tilbud til jeres kunder, eller vil I gerne skabe mere synlighed omkring produkterne i jeres butik eller varehus, så finder i et stort udvalg af skilte, streamers, banners, displays, giner, tøjstativer og andre salgsfremmere hos Brondsholm.dk, som forhandler salgsfremmere og dekorationsartikler til erhvervskunder og private. De enkelte varer bliver mere synlige, når de hænger på f.eks. et tøjstativ eller smykkedisplay. Holder I udsalg, så kan I vælge at anvende neonskilte med udsalgspriser, som nemmere fanger kundernes opmærksomhed. I kan også hænge bannere op udenfor butikken, så kunderne får øje på jer, og stoffet kan købes i metervare i webshoppen i flere slags materialer. Hvis I selv skriver jeres skilte, så kan I med fordel tjekke det store udvalg af Posca tusher, Art-line tuscher og Edding marker tuscher, som I kan bruge til at skrive store og små bogstaver og tal på plakater, skilte og prismærker. Brøndsholm.dk tilbyder desuden dekoratørhjælp og skilteskrivningskurser, hvis I har brug for det.

Stemningsfulde og salgsfremmende udstillinger

Vil I gerne lave en flot udstilling eller salgsevent i jeres butik, så finder I et stort sortiment af dekorationsartikler og festartikler hos Brøndsholm.dk. Her er flag og flagranker, julepynt, påskepynt, uhyggelig dekoration til Halloween-festen, tyrolerhatte, kunstige saltkringler og ølkrus til Oktoberfesten, festartikler til den italienske eller mexicanske temafest, rosenblade og rosenkranse til Valentinsdag og et stort, smukt udvalg af kunstige blomster, grene og planter til at skabe forskellige årstidsstemninger i jeres butik eller varehus. I finder også kunstig mad og dyr, som kan indgå i butiksudstillingen, hvilket kan være praktisk af hygiejniske årsager.

Festlig pynt til mærkedage og højtider

Skal du fejre fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum, studentergilde, pynte op til juleaften eller dække et smukt påskebord hjemme hos dig selv, så kan du vælge mellem mange smukke, romantiske, sjove og festlige dekorationsartikler i webshoppen, som du kan pynte op med og dermed gøre din særlige dag endnu mere flot og festlig. Skal du holde en privat temafest, så kan du lade dig inspirere af de mange sjove festtemaer og dertilhørende fest- og dekorationsartikler i webshoppen.  

About The Author

Related Posts