Når man som indehaver eller forpagter af en restaurant, en café, eller måske bestyrer af et køkken som ligger i forbindelse med et hotel eller resort skal købe personalebeklædning til sine medarbejdere, er det vigtigt at indregne godt, solidt fodtøj i budgettet. Dine medarbejdere er på fødderne hele dagen, hvad end det drejer sig om kokke, tjenere, opvaskere, maitre d’s, bartendere eller afryddere. Derfor er det vigtigt, at det fodtøj, du udvælger til dine medarbejdere, understøtter deres erhverv og deres funktion. Det er dit ansvar, at dine medarbejdere er forsynet med det rette fodtøj. På den måde kan du forhindre fald- eller udskridnings ulykker, og også forebyggede langsigtede skader på ankler, knæ eller ryg, som forårsages af længere tids uhensigtsmæssigt slid og belastning.

Vælg det rette fodtøj til dit køkkenpersonale

Køkkenpersonale har brug for særligt skridsikkert fodtøj, så man undgår at skride ud på det til tider meget glatte eller fedtede køkkengulv. Samtidig skal køkkenmedarbejdere have fodtøj, som giver fødderne mulighed for at ånde, så man ikke ender med opsvulmede og varme fødder efter få timer. Hos Imagewear.dk finder du et stort og varieret udvalg af skridsikre køkkensko. Blandt de mange, gode mærker – Sanita, OXYPAS, Sika, Mozo, Elten, Jalas, Lloyd, Parade og Ecco – finder du Shoes For Crews. Shoes For Crews har en linje af arbejdssko, som er særligt udviklet til køkkenpersonalet. Revolution og Evolution er de to mest anvendte modeller i denne produktserie. Skoene udmærker sig ved en utrolig lethed og komfort. Den eksklusive luftstempel hæl støtteordning garanterer et højt niveau af stødabsorberende egenskaber – op til 70% af anslagsenergien for hvert skridt. Ydersålen er forsynet med ekstremt skridhæmmende effekt, hvilket gør skoen velegnet til køkkenarbejde.

Elegant og komfortabelt fodtøj til tjenere

Ud over de behagelige og skridsikre køkkensko, finder du hos Shoes For Crews også en serie af sko til tjenere og andet serverings personale. Disse sko er udført i materiale som for eksempel læder eller nubuck, så den rene og elegante stil kan holdes, selv om skoene er skridsikre. Se for eksempel den meget smukke tjenersko fra Shoes For Crews, Senator. Denne sko er udført i håndsyet italiensk luksuslæder. Samtidig er skoen forsynet med verdens # 1 vurderede skridsikre ydersål og dual-density læder-foret indersål samt polstret fodspark og stål skaft, for optimal fleksibilitet, komfort og stødabsorbering. Senator fra Shoes For Crews kan dine tjenere gå med hele dagen uden at få ondt i hverken ryg, ankler eller knæ.

Gummi træsko og slip-in sko til behandler personale

Er du bestyrer for et hotel, som tilbyder wellness services til gæsterne, er der sikkert også massører, kosmetologer og lignende, som skal beklædes. Shoes For Crews er leveringsdygtige i de klassiske hvide gummitræsko Froggz, som er fremstillet af en slidstærk, anti-bakteriel EVA / gummi blanding. Den lækre sko er forsynet med selv-masserende indlægssåler samt en skridsikker ydersål, så hverdagen kan forløbe trygt og komfortabelt. Alternativet til den bløde trægummisko er den smarte slip-in sko, som med skridsikker ydersål med en let fleksibel mellemsål, aftagelige polstrede indlægssåler og en polstret krave er det ypperste inden for komfort på jobbet.

Du kan se hele udvalget af skridsikre sko fra Shoes For Crews på imagewear.dk

About The Author