Der er ingen lyd, der er lige så fantastisk, som lyden af fuglefløjt. At høre fuglene kvidre i haven fra morgenstunden som et tegn på, at nu er dagen begyndt. Fugle er i det hele taget et fantastisk dyr at observere. At se hvordan de bare flyver frit rundt og udforsker og oplever verden oppefra.

Hvis du gerne vil have flere fugle, der besøger din have, som du kan se og høre fra morgenstunden, mens du sidder inden for i varmen om vinteren eller ude på terrassen om sommeren med dagens første kop kaffe, er løsningen meget simpel. Du skal have sat fuglefoderhuse op i din have, hvor fuglene kan komme forbi og få mad.

Masser af liv i haven med fuglefoderhuse

Fuglefoderhuse er en god måde at få skabt en masse liv i haven med de mange fugle, der kommer på besøg. Når fuglene først opdager, at du har sat et fuglefoderhus med foder op, så tøver de ikke med at komme forbi. Og husker du at fylde op med nyt foder ofte, vil fuglene også huske det, og komme tilbage igen og igen.

Foruden de enkle fuglefoderhuse, hvor der er plads til at fuglene kan lande og spise, så kan du også købe fuglefoderhuse, hvor der også er fuglebad. Så kan fuglene få både mad og bad i din have, og mon ikke de så bliver endnu mere tilbøjelige til at vende tilbage?

Fuglefoderhuse kommer både i udgaver med fod, som du kan sætte ude i haven, og som ophæng, du kan hænge i træerne i haven. Uanset hvilken type du vælger, så vil fuglene helt sikkert elske at komme på besøg i din have fremover.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.