Hvis du også er blevet bidt af en gal campingvogn og ramt af kronisk camping feber, ved du også, at de åbne vidder begynder at trække, når forårets første solstråler bryder igennem vinterens tykke skylag. Og så kan man næsten ikke vente med at komme ud af sofaen og ind bag rattet, så man endnu en sommer kan udleve sin drøm om som en ægte landevejsridder at turnere Danmark – og evt. Nordeuropa – tyndt på alle tænkelige, farbare veje, og besøge campingpladser i alle størrelser og udformninger.

Men det er jo ikke nok at have en bil med anhængertræk og en campingvogn i acceptabel størrelse. Selv den mest hardcore friluft entusiast har brug for det rette udstyr til at supplere den trange plads i vognen, opbevaring af fødevarer og væske, tilbehør til camping toilet og hygiejne – og selvfølgelig et funktionelt udekøkken eller grillsæt, så maden kan tilberedes på campingpladsen, og man slipper for dyre restaurant besøg eller cafeteria mad i tvivlsom kvalitet.

Campingstole og campingborde fra campingtur.nu

Og når den hjemmelavede mad skal nydes i det fri – er det selvfølgelig også et must at være i besiddelse af campingmøbler i den rette kvalitet. Det, der kendetegner en god campingstol eller et godt campingbord er for det første, at de fylder meget lidt i sammenklappet tilstand, og samtidig er lette, så de nemt kan transporteres uden at optage for megen plads i vognen. For det andet skal et campingbord have en høj grad af slidstyrke og ikke være for vakkelvornt eller løst i hængslerne.

Hos campingtur.nu finder du et bredt udvalg af campingborde i høj kvalitet og varierende størrelser. Fælles for alle sammenklappelige campingborde på campingtur.nu er, at de er robuste, og stabile selv på ujævne underlag. Samtlige campingborde er udført i letvægtsmaterialer, så de er super nemme at flytte og transportere.

About The Author

Related Posts