Leder du efter et rengøringsfirma, som har faglig stolthed i højsædet, og en alsidig professionel profil? Så er PA Rengøring et rigtig godt bud. PA Rengøring residerer i Ballerup, og dækker hele Storkøbenhavn med kunder i såvel Måløv og Skovlunde som Herlev, Rødovre, Brøndby, Glostrup, Taastrup, Gentofte og Vallensbæk. Hos PA Rengøring satses der ikke ensidigt på noget snævert område inden for rengøring. Alle kunder får en grundig snak om deres behov – og så bliver der skræddersyet et program, som tager højde for, om du er privat kunde eller en større erhvervskunde.

Kontor- og erhvervsrengøring fra PA Rengøring

Skal dine kontor lokaler, din reception og toiletterne i din virksomhed være rene, pæne og hygiejniske, bør du vælge et rengøringsfirma med styr på erhvervsrengøring. Det er vigtigt, at de medarbejdere, som skal stå for rengøring af erhvervslokaler, har speciel træning i denne form for rengøring. PA Rengøring varetager såvel rengøring af større eller mindre kontor arealer og domiciler som rengøring og sanitet i forbindelse med butik, klinik, offentlig institution eller lager faciliteter, Hos PA Rengøring finder du udelukkende rengøringsmedarbejdere med et højt fagligt niveau, en professionel stolthed og en passion for at udføre rengøring til perfektion.

Privat rengøring og vinduespolering

Søger du en pålidelig og dygtig rengøringshjælp, som kan hjælpe dig med eksempelvis støvsugning, gulvvask, aftørring af overflader samt sanitets rengøring og afkalkning af badeværelse, kan PA Rengøring også sagtens hjælpe dig. Hvis du vælger at lave en aftale om rengøring i privat hjem med PA Rengøring, får du en fast rengøringshjælp, som er lydhør over for dine ønsker, og samtidig kan komme med anbefaling til, hvordan rengøringen skal foregå. Og husk, at du kan trække udgifter til privat rengøring fra i skat, via det eksisterende Håndværkerfradrag.

Er dine vinduer tilmed noget grimede og matte at se på, kan PA Rengøring samtidig tilbyde hjælp til vinduespolering, indvendig såvel som udvendig. Dette kan for eksempel være i forbindelse med privat rengøring, eller som selvstændig ydelse.

Ejendomsservice og trappevask hos PA Rengøring

Ud over decideret rengøring, kan PA Rengøring også tilbyde fulde løsninger inden for ejendomsservice. PA Rengøring kan varetage de typiske vicevært opgaver, som for eksempel fejning af gård, snerydning, og vedligeholdelse af fælles arealer. Hvis du ikke har brug for den fulde pakke, kan du nemt få skræddersyet en løsning, som passer til dine og ejendommens ønsker og behov. Du kan læse meget mere om trappevask, ejendomsservice, erhvervsrengøring, kontorrengøring og rengøring i private hjem på https://www.rengoringsfirma.dk/ 

About The Author

Related Posts