Når du svømmer med hovedet under vandet, kan det være forstyrrende og anstrengende at få vand i øjnene også selvom du prøver at holde dem lukkede. Det kan være frustrerende og svært at orientere sig under vandet, når du ikke har en svømmebrille på. Hvis du oplever at svømmebrillen bliver dugget og dermed hæmmende, kan du ordne det ved at tage brillerne af og bruge spyt til at rense dem. Det er dog meget almindeligt, at svømmebriller dugger i starten af din svømmetur. Gør dig selv en tjeneste og find en svømmebrille, der passer til dig.

Find din næste svømmebrille

Hvis du også vil have en behageligere svømmetur, så tag et kig hos Aquashoppen. Der kan du nemlig finde din nye svømmebrille. Hos Aquashoppen har de kvalitetsbriller i en lavere prisklasse, så alle kan være med. Du kan vælge mellem modeller fra MP, som er udviklet af OL vinder Michael Phelps, eller Aqua Sphere som er kendte for deres design og funktionalitet. I udvalget finder du svømmebriller der passer til både nybegyndere, øvede og professionelle. Du kan vælge mellem blåt, lyserødt, mørkt, transparent og spejl brilleglas. Derudover kan du vælge en svømmebrille der dækker øjnene, eller en der dækker både øjne og næse. Vælg også mellem svømmebriller med dobbelt elastik, avancerede justeringsmekanismer, eller ekstra polstring ved øjnene.

Alt i dykkerudstyr

Udover svømmebriller kan du også finde en masse andet dykkerudstyr hos Aquashoppen. De har nemlig specialiseret sig inden for dykkerbranchen og har alt lige fra harpuner og våddragter, til dykkerbriller og sikkerhedsudstyr. Hos dem bliver du klædt godt på til dit næste undervandseventyr. Aquashoppen vægter sine kunder højt , så de står altid klar til at hjælpe og rådgive, hvis du får brug hjælp.

About The Author