Med nogle helt smarte og unikke stempelbevægelser kan du nyde godt af hydraulik i mange af dine enheder på arbejdspladsen. Tit accepterer vi bare, at maskiner virker, som de gør, uden at tænke nærmere over, hvorfor de gør det.

Det kan dog være en god idé at vide, hvordan bestemte maskiner fungerer, skulle der en dag opstå problemer, og derfor giver vi dig her et par populære hydrauliske redskaber, som i stort omfang bruges på byggepladser og værksteder.

Brug vakuumløfter til skånsomme løft

En vakuumløfter er ideel til de store haveprojekter eller brolægning, hvor der skal løftes fliser eller andet porøst materiale. Den er ekstremt præcis, og så undgår du samtidig dårlig ryg og led efter mange timer med tunge løft.

Ikke alene skåner den dine medarbejdere, men den gør arbejdet markant hurtigere og mere effektivt. Det eneste, som dine medarbejdere skal, er at guide fliserne eller stenene i den rigtig retning, og så sørge for, at det går i vinkel. Via det hydrauliske system tilsluttes den gravemaskinen, og den er nu klar til brug via føromtalte gravemaskine.

Donkraft til værkstedet

Intet værksted uden en donkraft. Længere er den vist ikke. Den er ideel, når bilen skal løftes op, og der skal tjekkes noget i undervognen. Man slipper for at hejse bilen helt op i det store maskineri, og man kan hurtigt identificere problemet og finde ud af, om man skal have fat i den store operation, eller om det kan klares fra det velkendte værkstedsboard.

Men vidste du, at den kører på hydraulik? Det gør du nu i hvert fald. Det er super praktisk, da den ikke skal forbindes til eksterne tilslutninger, og du har derfor en hurtig og effektiv løsning til dit problem. Det anbefales også, at man har en donkraft i bagagerummet, hvis man skal ud på en længere tur, hvor man ved, at der er risiko for, at bilen eller lastbilen måske går i stå.

I tilknytning til den løsning kræver det dog, at du også ved, hvordan du skal fikse din bil, da det er lidt ligegyldigt at få karosseriet op, hvis du ikke har en plan derfra. Husk derfor værktøj og ikke mindst en guide til bilen, hvis du vil fikse den selv.

About The Author

Related Posts