Er man indehaver af et større firma, en café, en restaurant, et hotel eller lignende, kan det være en rigtig god ide, at investere i en god industri kaffemaskine. Industri kaffemaskiner findes i mange forskellige størrelser og udgaver, som egner sig til forskellige formål, og det er selvfølgelig afgørende, at man vælger den rette maskine – og gør man det, så kan man virkelig løfte virksomhedens helhedsudtryk op på et helt nyt niveau. Man skal nemlig ikke undervurdere hvad en rigtig god kop kaffe betyder. 

Stort kontor – stor kaffemaskine

God kaffe skaber glade medarbejdere. Og glade medarbejdere er både mere effektive og loyale viser op til flere studier. Et stort kontor med mange ansatte vil have stor glæde af en god industri kaffemaskine, som effektivt kan lave god kaffe til mange mennesker, så de ikke skal nøjes med halvgammel kaffe, der har stået på termokander i mange timer, fordi der ikke er kapacitet til at brygge til dem allesammen på kort tid. En stor kaffebrygger kan brygge hele 12 liter kaffe, hvilket svarer til 80 kopper på relativt kort tid – og uden at nogen behøver skifte filter og kaffe undervejs. 

Er man en virksomhed der ofte holder møder internt eller med kunder, er det oplagt at anskaffe sig en eller flere kaffestationer, så den gode kaffe kan bringes med ind til møderne. 

Restauranter, caféer og hoteller

Vil man virkelig imponere med sit kaffekort er det nødvendigt at have en god espressomaskine, så man kan lave en lækker kop espresso, cappuccino eller caffe latte. En hjemmelavet cappuccino slår en færdigbrygget med flere længder og kan virkelig sætte prikken over i’et ved en god middag. Derfor er det nødvendigt at kunne brygge sin egen espresso og at kunne varme sin egen mælk med en god steamer. Jo større restaurant – jo flere haner bør der være på espressomaskinen. Vil man sikre sig den mest udsøgte kop kaffe bør man også have en kaffemølle, så bønnerne kan være helt friskkværnede ved hver eneste kop man fremstiller. 

About The Author