Hunde er nogle dejlige væsner, der spreder glæde og kærlighed til sine ejere. De kræver dog også en del pleje – nogle mere end andre.

Med en Oster hundeklipper fra Thordal.dk, kan du i privaten, såvel som i erhverv, klippe de dejlige vovser med en trimmer i højeste kvalitet. Om det blot er til pynt, eller for at holde en hurtigt groende pels nede, kan disse pelstrimmere gøre arbejdet lettere for dig.

En trimmer er et utroligt vigtigt redskab, når man taler om dyrepleje, specielt for hunde med lang, tyk pels – det kræver det helt rigtige værktøj at få hunden til at se velplejet ud, da nogle af disse racer skal klippes regelmæssigt.

Særligt på de varme sommerdage, vil din hund sende dig en venlig tanke, hvis du benytter en af Thordal.dk’s trimmere, til at holde pelsen nede, så din hund bedre kan holde varmen ud og nyde de dejlige timer udendørs med dig ved sin side.

På Thordal.dk’s hjemmeside finder du et bredt udvalg af både trimmere og tilbehør til disse. Udover dette finder du også olieprodukter og afstandskamme, så din søde hund rigtig kan blive forkælet.

Er du i tvivl om hvilke produkter der passer til netop din hund og dens pels, finder du også på hjemmesiden et udførligt skema over hvilke produkter der passer til hvilke pelstyper og racer. Ydermere står der også under hver race, hvilke produkter det anbefales at bruge på forskellige steder af kroppen, som blandt andet krop, mave, nakke, poter, mave mm.

Sjældent har det været nemmere at have en glad hund med flot, velholdt pels.

Har du yderlige spørgsmål til produkterne eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte Thordal.dk på tlf.: +45 86421333 eller mail: info.thordal.dk.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.