Maling i super høj kvalitet, der også er miljørigtigt. Dette lyder jo som den optimale løsning. Men det er, hvad de kan tilbyde hos Nordsjö Professional. Her tilbyder de den bedste miljørigtige maling på markedet. Virksomheden har eksisteret i mere end 100 år, og har i mere end en menneskealder leveret maling til hele Norden. Nordsjö Professional er en del af AkzoNobel, der er verdens førende leverandør med forretninger i 60 lande og med 30.000 ansatte, der beskæftiger sig med maling, og hver dag hjælper kunder med at finde de rette løsninger. Dette er garanti for innovation samtidig med at der hele tiden er fokus på miljøet.

Blandt andet har de hos AkzoNobel og Nordsjö Professional skabt konceptet Planet Possible, som har til formål at fremme ressourceeffektiviseringen i virksomheden, og inspirere andre til det samme. Planet Possible handler i princippet om at tro på, at det kan lade sig gøre at omstille til et bæredygtigt samfund.

Helt basalt handler Planet Possible om at skabe mere værdi for færre ressourcer. Der arbejdes for at skabe ressourceeffektiviseringen i hele værdikæden. Der er fokus at finde ud af hvilke ændringer, der er behov for i markedssegmentet. Det handler om at tro, at det er muligt at omstille til et bæredygtigt samfund og have en tilgang til problemer og udfordringer, som er nødvendigt for at kunne skabe mere værdi med færre ressourcer. Men det handler også at være åben for at se de uanede muligheder i en verden, hvor ressourcerne er begrænset.

Og målet er, at produktionen skal ske med vedvarende råvarer og energi samt bidrage til et bæredygtigt samfund.

Så er du professionel maler, og også føler et ansvar for miljøet, så er det oplagt at benytte maling fra Nordsjö Professional. Super høj kvalitet og produceret bæredygtigt samtidig med at der masser af erfaring og stor viden i baglandet.

About The Author