De fleste af os drømmer om at arbejde med noget, som vi brænder for. Det betyder, at man hver dag kan møde op på arbejde med fuldt gåpåmod og lade sit engagement smitte af på dem, man arbejder med og for.

Hvis du også er en af dem, der ønsker at motivere andre og øge livsglæden hos dig selv og dem, du arbejder for, så kan du blive personlig træner hos blivpt.dk.

Hos blivpt.dk får du efter endt uddannelse en international certificering som personlig træner. Det er en uddannelse, der er bygget op af en komplet sammensætning af de vigtigste moduler, og som gør, at du får alle de redskaber, der skal til.

Der er ingen decideret adgangskrav til uddannelse: det handler blot om, at det er noget, som du ønsker at få succes i.

Som personlig træner er du rollemodel

Uddannelsen inkluderer ikke blot styrketræning, træningslære og lignende, men den inkluderer også undervisning i kommunikation, ernæring og rollen som ambassadør.

Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i hele fitnessbranchen. Derfor er det også vigtigt, at du formår at skræddersy forløb til den enkelte klient, og det lærer du under uddannelsen.

Der opleves en stigende interesse inden for personlige trænere, og derfor bør du træde til nu og sørge for at være en del af opstigningen.

Som ambassadør og rollemodel for fitnesscentret og dine klienter bliver du en stor del af andres drømme. Giv dig selv muligheden for at få oplevelsen ved at tilmelde dig allerede i dag.

Hos blivpt.dk kan du læse meget mere om dine muligheder for at blive personlig træner.

About The Author

Related Posts