Få naturen indenfor i dit hjem med smukke og naturlige træpersienner. Hos Gardinhuset har vi et bredt udvalg flotte træpersienner, som kan tilføre dit hjem præcis det hyggelige og naturrige twist, som du leder efter.

Træpersienner med god samvittighed

I vores sortiment finder du ægte træpersienner af hårdt træ. De er alle FSC- og Rainforest Alliance certificerede, hvilket gør, at du trygt kan handle træpersienner hos os med god samvittighed. Certificeringen betyder nemlig, at træet persiennerne er lavet af er opdyrket bæredygtigt og indkøb på ordentlige måder fra skove, der er forvaltede.

Smukke materialer

Når du køber træpersienner fra Gardinhuset har du kontrollen over hvilket materiale de skal være i. Vi har træpersienner i materialer såsom ask, abachi, lind, iroko og bambus, som er bæredygtigt opdyrket. Ønsker du at bruge træpersienner i mere våde eller fugtige områder såsom en vaskekælder eller på badeværelset, så anbefales det at bruge kunsttræ, som afviser vandet fremfor at suge det til sig.

Styr lysindfaldet

Med persienner af enhver slags kan du styre, lige præcis hvor meget indkig og hvor meget lysindfald, du ønsker i dit hjem. I vores sortiment finder du to bredder på lamellerne, nemlig 50 eller 70 mm. Du skal vælge 70 mm, hvis du ønsker et let og luftigt indtryk, og du skal vælge 50 mm, hvis du ønsker at have mest mulighed for privatliv. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores træpersienner, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har for eksempel også motoriserede træpersienner, hvis du vil slippe for snore, der kan larme eller blive møre efter lang tid. Grib telefonen, besøg os eller gå til tasterne og hør mere om dine muligheder for at invitere naturen indenfor med træpersienner.

About The Author