Er din gamle græsplæne blevet så grim, at det er bedre at fjerne den og starte forfra med en ny? Eller har du lige lavet om i haven, så du har et stykke, hvor der nu slet ikke er græs? Eller er du flyttet til et nybygget hus, hvor der slet ikke er gjort noget ved haven, og hvor du derfor selv skal i gang med at skabe en græsplæne? I alle tilfældene kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på muligheden for at lægge rullegræs ud. Det er en meget nem og enkel måde for dig at få en flot og grøn græsplæne på. 

Et godt sted for dig at købe rullegræs er på webshoppen nykilde.dk. De har specialiseret sig i produkter til haven og til udearealer og henvender sig både til private, offentlige myndigheder, virksomheder og foreninger som for eksempel golfklubber. Udover at de har et stort udvalg af rullegræs, kan du for eksempel også finde en lang række forskellige blomsterfrø og de produkter, som du skal bruge, når du gerne vil have et grønt tag. 

Rullegræsset fra nykilde.dk består af flere forskellige former for græsfrø. Det er med til at gøre, at du får en græsplæne af en meget tæt og god kvalitet, som vil sætte sig fast i løbet af kort tid. 

Når du skal lægge rullegræs ud, er det vigtigt, at du husker, at jorden skal være lavere end det niveau, som du gerne vil have græsplænen i. Selve rullegræsset fylder cirka to til tre centimeter. Det er derfor vigtigt, at du graver i hvert fald to til tre centimeter ned i forhold til eventuelle flisekanter og andre overflader, så det hele kommer til at være i niveau. 

Derudover bør du også fjerne alle større sten og lignende, så rullegræsset kommer til at ligge direkte ovenpå jorden. 

About The Author