Det er ikke nemt at se sin mor eller far blive ældre og derved mindre og mindre mobil. Men det er desværre noget, som med tiden sker naturligt. Du kan heldigvis godt hjælpe dem til en nemmere hverdag gennem det udstyr, som de bruger. Vi giver dig her tre bud på ting, som kan gøres deres hverdag mindre udfordrende.

Døjer de med hørelsen?

Hørelsen er noget, som rigtig mange ældre døjer med. Det er derfor meget naturligt, at de på et tidspunkt skal have høreapparat – og det vil være til glæde og gavn for både den ældre og alle omkring personen. Samtaler kan hurtigt blive besværlige, hvis alt skal siges højt og gentages to gange. Det er også noget, der gør de ældre ilde til mode, men med blandt andet Oticon tilbehør kan du løse problemet et godt stykke ad vejen.

Hjælp dem til at stå mere fast

Badeværelset kan være et stort problem for ældre, som døjer med balancen. Det glatte gulv kan drille den i forvejen dårlige balance, og et fald kan i værste tilfælde være fatalt. Med skridsikre måtter kan du gøre dit for at forhindre fald, da du naturligt nok ikke kan være til stede hele tiden, selvom du gerne vil.

Ældrevenligt køkkenudstyr

Svækkede knogler og muskler er også en realitet, når man bliver ældre. Det kan være svært bare at åbne en dåse med syltede agurker, men der findes heldigvis masser af redskaber til køkkenet, som kan være med til at gøre dagligdagen bare en smule lettere for den ældre.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.