En temafest kan være med til at skabe en hyggelig stemning og sætte gang i tingene. De mest kendte temafester er nok dem, der handler om jul. Vi kender det alle – vi træder ind i et lokale, der er fint pyntet op til jul, der er gløgg og snaps – man kommer meget hurtigt i en god stemning. Hvorfor ikke udnytte det til alle sine fester?

Hos partybutikken.dk har de et stort udvalg af artikler til forskellige temafester. Hvis man har brug for noget inspiration til sin næste fest, er det dermed bare om at kigge der. Så kan man få al den inspiration i verden, som man har brug for. 

Årstalstemafest

Fester med en tema fra et bestemt årstal er meget populære. Nogle årstal er så unikke, at det er nemt at genkende dem i tøj, udsmykning, musik og mad og drikke. Det kan derfor være et sjovt og nemt tema at holde. Det kan for eksempel være en 50’er fest, hvor kvinderne finder de store strutskørter frem, mændene finder deres Elvis paryk og så er der ellers bare at danse derudaf til alle de gamle klassikere. 

Et andet godt årstal at tage op er 80’erne. Håret var vildt, tøjet var vildt – ja, alt var faktisk vildt. Partybutikken.dk har et stort udvalg af 80’er parykker. Du behøver derfor ikke at gro dit eget svenskerhår, inden du skal til fest. 

Tag på stranden eller til oktoberfest

Oktoberfesterne er også ved at vinde indpas i Danmark. Og hvad er der ikke at kunne lide ved dem? Man drikker masser af øl, man spiser masser af pølser og har mulighed for at klæde sig ud som en tyroler. Det er begyndt at blive populært at holde oktoberfest med sit arbejde eller sine venner. Oktober er også en måned, hvor der ikke sker så meget. Man er halvvejs mellem alle sommerens fester og alle julefrokosterne. Det må derfor være på tide, at man fejrer noget.

Man kan også gå i den helt modsatte retning. Både sommer og vinter er et Hawaii tema sjovt og hyggeligt. Hvis man finder et lokale, der er varmt nok, kan det give en god kontrast til den kolde vinter uden for, at man kan gå rundt i shorts og hulaskørt. Det er også nemt at finde på mad og drikke til en Hawaii fest. Alt med tropiske frugter og kokos er et hit. 

Pirater og vikinger

Hvis udklædningen er vigtig – og det er den jo – så er pirater og vikinger også et godt tema. Det er nemt at klæde sig ud som, man behøver ikke ud at investere i et stort dyrt kostume. Som viking kan man for eksempel finde noget i  sit klædeskab og så supplere med en vikingehjelm. Det samme gælder, når man skal klæde sig ud som pirat. En klo og en klap for øjet. Så er man ved at være klar til fest. 

Så kan man så som vært gøre noget ud  af udsmykningen, maden og drikkevarerne. Til en vikingefest kan man finde noget god mjød og nogle gnaveben. Til piratfesten kan man finde rigelige mængder af rom og beskøjter. 

About The Author

Related Posts