En hund har brug for ordentlig mad. Selvom hundene gennem århundreder har tilpasset sig menneskets levevis, er der stadig mange ting i vores kost, som en hund ikke kan tåle. Nogle kan være direkte giftige for den. Det er derfor vigtigt, at man giver sin hund hundefoder frem for at give den menneskemad. 

På den anden side kan man heller ikke bare give den en hvilken som helst slags hundefoder. Det skal være hundefoder af en god kvalitet. Det har de blandt andet hos dollardog.dk. Her går de meget op i kun at føre det bedste foder til hunde, men til en billig pris. 

Dollardog sælger kun hundefoder, der lever op til BARF principperne. BARF står for bones and raw food, altså ben og rå mad. Det er mad, der er lavet af rigtigt kød, og hvor der er ikke er tilsat ting som sukker, salt, kornprodukter, soja eller gær. Alle ting, der ikke er sunde for hunde at spise, men som kommes i meget hundefoder alligevel. 

Det kød, der kommer i BARF hundefoder, er typisk restprodukter fra kødindustrien. Det er for eksempel kallun, kyllinghalse og kyllingefødder. Alt sammen noget, som vi mennesker ikke er særlig vilde efter at spise, men som der ikke er noget galt med, som vores hunde vil elske at sætte tænderne i. 

Når man vælger BARF hundefoder frem for andre typer af hundefoder, vil man ofte opleve, at ens hund får mere energi. Den rene kost, som BARF er, gør også, at hunden bliver sundere. Det er måske ikke noget, man kan mærke nu og her, men som hunden bliver ældre vil man højst sandsynligt opleve, at den får færre problemer med leddene. Det skyldes de gode fedtstoffer og olier, der er i BARF mad. 

Dollardog.dk har flere forskellige mærker inden for BARF hundefoder. Det er derfor bare om at komme i gang med at finde ud af, hvilken mærket din hund foretrækker. 

About The Author

Related Posts