Er du i markedet efter et par lækre, lune hjemmesutter, du kan have glæde af år efter år – så burde du overveje Glerups. Hjemmesko og futter fra Glerups er en ægte, dansk klassiker. Konceptet er såre simpelt: De lækre filtsko er fremstillet af 100% ren naturuld med en tyk og behagelig sål i naturgummi eller kalveskind. Ingen unødvendige dikkedarer – Glerups hjemmesko er helt enkle i deres design, og fokuserer udelukkende på komfort. Dette gør dem til de perfekte hjemmesko. Og så er de nemme at smutte i, når man kommer træt hjem fra job, eller lige er stået ud af sengen.

Glerups – det miljøvenlige alternativ

Glerups bestræber sig på udelukkende at anvende økologiske og bæredygtige materialer i deres fremstilling af de populære hjemmesko. Samtidig begrænser de i så vidt muligt omfang anvendelsen af skadelige kemikalier i deres produktion. Dette kommer dig til gode på to måder: Du bidrager aktivt til at skåne miljøet, når du køber sko fra Glerups, og får samtidig en sutsko, som er hudvenlig og fri for allergener.

Uld er et fantastisk materiale til at fremstille fodtøj i, da det er et selvrensende materiale og samtidig har en høj grad af fugt absorbering. Dette betyder, at dine fødder ikke bliver varme og klamme, når du går med Glerups hjemmesko – og skoen kommer ikke til at lugte dårligt, eller erodere indefra på grund af fugt. Og skulle det ske, at din Glerups sutsko blev griset til, er der til alt held råd for det. Alle Glerups sko kan håndvaskes med sæbe i lunt vand, og efter en let centrifugering tørres på din vandradiator.

Køb Glerups sutsko og hjemmesko hos Ottoline Sko

Hvis du er blevet lidt tændt på et par Glerups hjemmesko, skulle du tage et kig på sortimentet hos Ottoline Sko. Ottoline Sko er en dansk baseret butik med hjemsted omkring Århus og Risskov. Det velassorterede udvalg af sko, tøj og accessories findes dog også på nettet. Dette betyder, at det er muligt for dig at købe de lækre Glerups hjemmesko online, og samtidig handle i en dansk butik. På ottoline-sko.dk, som er den online webshop udgave af Ottoline Sko, finder du Glerups hjemmesko, futter, tøfler og sutsko i alle størrelser. Du finder blandt andet den klassiske Glerups tøffel med lille hæl, som holder din sutsko på plads omkring foden, i farverne rød, petrol, koks og grå.

Se hele udvalget af Glerups sutsko og tøfler på ottoline-dko.dk

About The Author