Er du fysioterapeut, kiropraktor, massør, alternativ behandler, eller måske indehaver af en specialforretning? Så skal du se med her. Som behandler eller indehaver af specialforretning, kan du nemlig komme ud for, at dine patienter eller kunder har brug for god, effektiv og hurtig smertelindring. Mange døjer med ømme muskler efter sportsaktiviteter eller anden aktivitet såsom havearbejde, hvor muskler bruges aktivt. Smerter kan forårsage en nedsat søvn kvalitet og helt generelt nedsætte ens livskvalitet. Her kommer Biofreeze gel ind i billedet.

Brug Biofreeze gel til effektiv smertelindring

Hos yourcare.dk forhandler de Biofreeze gel, som du med stor effektivitet kan benytte og anbefale til dine klienter og kunder. Det er nemlig en smertelindrende gel, som går ind og virker meget hurtigt, det sted hvor smerterne er opstået. Biofreeze gel er kølende og har en både længere varende og dybdegående effekt. Afkøling virker godt mod muskelsmerter, da hævelsen og ømheden fortager, da nervespidserne løsrives fra det væsketryk, der irriterer. Med denne kølende gel slapper muskler og led også bedre af, hvilket er optimalt for helingsprocessen. Om din patient har smerter i ryggen, nakken, lænden, led, eller døjer med muskelømhed, kan Biofreeze gel give en yderst effektiv lindring og kan bruges op til fire gange dagligt. For optimal benyttelse af Biofreeze gel, anbefales det at den masseres ind.

En troværdig forhandler

Bag yourcare.dk sidder et hold med over 20 års specialiseret erfaring, som vægter troværdighed og kvalitet meget højt. Yourcare.dk går ikke på kompromis med deres produkter, så gennem dem kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine kunder og klienter. Udover Biofreeze gel og andre smertelindrende produkter kan du også finde et udvalg af produkter til f.eks. søvn, hygiejne og rengøring.

About The Author